Fond solidarnosti Europske unije – DVD Rakitje

Završena je nabava vatrogasne opreme nabavljena putem Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava „Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-Zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-Moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-Posavske županije, Koprivničko-Križevačke županije i Bjelovarsko-Bilogorske županije. Ugovor FSEU.2022.MUP.165 […]

Pročitajte više
Fond solidarnosti Europske unije – DVD Sveta Nedelja

Završena je nabava vatrogasne opreme nabavljene putem Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava „Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije. Ugovor (FSEU.2022.MUP.135) […]

Pročitajte više
Fond solidarnosti Europske unije – DVD Strmec

Završena je nabava vatrogasne opreme nabavljena putem Poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava „Financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-Zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-Moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-Posavske županije, Koprivničko-Križevačke županije i Bjelovarsko-Bilogorske županije. Ugovor FSEU.2022.MUP.131 […]

Pročitajte više
Požar drvene kuće

Velik požar zahvatio je obiteljsku kuću na Staroj cesti 89 u Orešju u Svetoj Nedelji. U gašenju je sudjelovalo više od 30 vatrogasaca gradske Vatrogasne zajednice. Unatoč brzoj reakciji svih četiriju dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Svete Nedelje i pomoći vatrogasaca vatrogasne postrojbe Grada Velika Gorica koji su pristigli pomoć gašenju sa vatrogasnom auto […]

Pročitajte više
Trening zaron

Trening-ronjenje Dana 14.02. 2023. U Kostreni, sa prijateljima iz Adriaticacro ronilačkog kluba odradili smo trening zaron.  

Pročitajte više
Požar dimnjaka u Svetoj Nedelji

Dana 10.01.2023. godine oko 17 sati zaprimamo dojavu o požaru dimnjaka u ulici Stanka Vraza u Svetoj Nedelji. Na intervenciju upućena postrojba DVD-a Sveta Nedelja s 4 vatrogasaca i jednim vozilom. VATROGASCI SAVJETUJU: Do požara u dimnjaku najčešće dolazi zbog nastalih promjena u načinu loženja, promjena gorivih tvari i neodržavanja. Kad je dimnjak kvalitetno i […]

Pročitajte više
Prometna nesreća u Kerestincu
ilustracija

Dana 07.01.2023. oko 19:00 sati dogodila se prometna nesreća u Kerestincu, Kerestinečka cesta. Na poziv ŽVOC na intervenciju spašavanja unesrećenih osoba iz vozila upućene postrojbe DVD Kerestinec, DVD Sveta Nedelja i DVD Rakitje.

Pročitajte više
Sudjelovali smo u akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Danas smo se odazvali akciji dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crveni Križ Samobor . 2000. donirana doza je našeg dispečera VZG-a vatrogasaca Patrik Žalac . Čestitamo kolegi te svima koji darivaju krv i na taj način spašavaju živote.

Pročitajte više
Održan tečaj pružanja prve pomoći

Jučer je u organizaciji voditelja vatrogasne mladeži naše zajednice održan tečaj pružanja prve pomoći. Na mladima svijet ostaje!

Pročitajte više
Zaprimili smo vrijednu donaciju od tvrtke Premifab d.o.o

Danas smo zaprimili vrijednu donaciju od tvrtke Premifab d.o.o. iz Kerestinca. Radi se o 250 litara pjenila za gašenje požara, prvenstveno požara zapaljivih tekućina. Suradnja s tvrtkom Premifab d.o.o. u vidu ulaganja u protupožarnu preventivu, povezivanje vatrodojavne centrale s našim operativnim centrom, a i nedavna vatrogasna vježba dobar su primjer odgovornog ponašanja tvrtke. Zahvaljujmo se […]

Pročitajte više
Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.