Politika privatnosti

Vatrogasna zajednica Grada Svete Nedelje (u daljnjem tekstu "VZGSN") poštuje vašu privatnost i vodi računa o tome kako se obrađuju vaši osobni podaci. Ova Politika privatnosti objašnjava koja se podaci obrađuju, zašto ih obrađujemo, kako ih obrađujemo i kako ih zaštitimo.

Politika Privatnosti

Vatrogasna zajednica Grada Svete Nedelje (u daljnjem tekstu “VZGSN”) poštuje vašu privatnost i vodi računa o tome kako se obrađuju vaši osobni podaci. Ova Politika privatnosti objašnjava koja se podaci obrađuju, zašto ih obrađujemo, kako ih obrađujemo i kako ih zaštitimo.

Koje podatke obrađujemo

VZGSN obrađuje osobne podatke koje ste nam dali koristeći naše usluge ili pristupajući našoj web stranici. To uključuje podatke kao što su ime, adresu, e-mail adresu, broj telefona i druge osobne informacije. Također obrađujemo informacije o vašem ponašanju na našoj web stranici, uključujući informacije o web stranicama koje ste posjetili, korištenje naših usluga i druga podaci.

Zašto obrađujemo podatke

VZGSN obrađuje osobne podatke kako bi pružili naše usluge, ispunili ugovorne obveze prema vama, poboljšali naše usluge, odgovorili na vaše zahtjeve i ispunili ostale svrhe opisane u ovoj Politici privatnosti.

Kako obrađujemo podatke

VZGSN će obrađivati vaše osobne podatke u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i primjenjivim zakonima.

Kako zaštitimo podatke

VZGSN će poduzeti sve potrebne mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od gubitka, zloupotrebe ili promjene.

Koliko dugo obrađujemo podatke

VZGSN će obrađivati vaše osobne podatke samo toliko dugo koliko je potrebno da bi se ispunile svrhe opisane u ovoj Politici privatnosti.

Vaša prava

U skladu sa primjenjivim zakonima o zaštiti podataka, imate pravo tražiti pristup, izmjenu, brisanje i zaštitu vaših osobnih podataka. Također možete u bilo kojem trenutku zatražiti da VZGSN prekine obradu vaših osobnih podataka.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi s našom Politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujemo vaše osobne podatke, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na adresu info@vzgsvn.hr.

Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.