Novo navalno vozilo

Vatrogasna zajednica Grada Sveta Nedelja dobila je gradska proračunska sredstva za unapređenje rada vatrogastva i njihovu bolju opremljenost kroz Kapitalni projekt „Razvoj i unapređenje vatrogastva“.
Osigurana financijska sredstva iskoristit će se za nabavu navalnog vatrogasnog vozila s dodatnom nadogradnjom za potrebe rada DVD Rakitje. Za vozilo je proveden postupak javne nabave te izabrana najpovoljnija ponuda, te je danas, 27. srpnja 2023. godine potpisan Ugovor vrijedan 278.850,00 € (bez PDV-a) o nabavi vatrogasnog vozila sa teretnim prostorom i opremom između Vatrogasne zajednice Grada Sveta Nedelja i tvrtke Ziegler d.o.o.
„Ovo je još jedno od kontinuiranih ulaganja u našu gradsku vatrogasnu zajednicu. U slučajevima posljednjih vremenskih nepogoda ukazala se prilika za navalnim visinskim vozilom te se nadam da ćemo u skoroj budućnosti uspjeti realizirati nabavu istog. Ovim putem apeliram i na Vladu RH i resorno ministarstvo da prepoznaju potrebe jedinica lokalne samouprave za profesionalnim vatrogasnim postrojbama. Prvi primjer može biti naša vatrogasna zajednica koja po svojoj veličini i obujmu posla, ali i vrhunskoj opremljenosti, ima sve predispozicije da postane profesionalna“, naglasio je zamjenik gradonačelnika Gabrijel Deak.
Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.