RONIOCI KROZ 2023. GODINU

Vatrogasna zajednica Grada Sveta Nedelja broji 12 ronioca, a ovo su podvodne aktivnosti kojima su se naši ronioci bavili u 2023. godini.

📌26.03. Trenažno ronjenje, Kostrena
📌30.03. Orijentacijsko ronjenje I podizanje tereta, Kostrena
📌22.04. Eko akcija rijeka Kupa, Brod na Kupi
📌06.05. Eko akcija – jezero Finzula, Rakitje – Sveta Nedelja
📌10.05. Pretraživanje u mutnoj vodi, jezero Strmec, Strmec – Sveta Nedelja
📌05.07. Trenažno ronjenje, otok Vir
📌15.07. Eko akcija, Vinjerac
📌07.10. Eko akcija, rijeka Sava – Zagreb
📌21.10. Županijska vježba, jezero Čiče
📌22.11. Trenažno ronjenje, Kostrena
📌20.12. Trenažno ronjenje, Kostrena

Galerija slika

Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.