Preko 300 intervencija

Od 19.07. do danas (24.07.) odrađeno 300 intervencija vezano za dva olujna nevremena. Vatrogasci su i dalje na terenu i rješavaju preostalih 10-tak intervencija.
Zahvaljujemo se sugrađanima koji su imali razumijevanja i strpljena, jer zbog izvanredne situacije nismo bili u mogućnosti odmah svima doći pomoći. Intervencije smo rješavali prema prioritetima, dok su neke lokacije odrađene same od strane vlasnika 👍
Posebna zahvala Grad Sveta Nedelja – Gradska uprava i Civilnoj zaštiti grada Sveta Nedelja koji su nam osigurali sve što smo tražili (radio veze, visinska vozila, prehrana, piće, oprema, pravne osobe….).
Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije, na zapovijed županijskog vatrogasnog zapovjednika g. Daria Kezerića u ispomoć s visinskim vozilom i dodatnim snagama je angažirala VZG Jastrebarsko i Vatrogasna zajednicu grada Vrbovca. Ovim putem zahvaljujemo kolegama na pomoći.
U ovoj izvanrednoj situaciju veliki doprinos su dali svojom donacijom ili pomoći Svenkom, Infopal d.o.o., Hematec Hrvatska, Bistro Pizzeria Dante, Brković d.o.o., Pile i Vile, Radio Sveta Nedelja, Svetonedeljski list (www.sventv.info) kao i brojni sugrađani.
Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.