30 godina u službi zajednice

U subotu 04.11.  održali smo svečanu sjednicu povodom 30. obljetnice osnutka Vatrogasne zajednice Grada Sveta Nedelja.
Županijski vatrogasni zapovjednik Dario Kezerić, voditelj županijskog vatrogasnog operativnoc centra Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije Tihomir Varga, Načelnik Policijske postaje Samobor g. Marijan Burić, predstavnici vatrogasnih zajednica i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja županije kao i predstavnici tvrtki Vatropromet Zagreb – Vatrogasna i zaštitna oprema, Pastor – Tvornica Vatrogasnih Aparata d.d. , ABC Zaštita, Flammifer doo Ozalj, Vrančić-obrt, Pismorad, Ziegler Hrvatska i DV Didi. Bili su s nama i predstavnici organizacija i zajednica s našeg grada DV Slavuj Sv. Nedelja , Turistička zajednica grada Svete Nedelje , Crveni Križ Samobor , Knjižnica Oš Mihaela Šiloboda , Sportska zajednica Grada Sveta Nedelja , Svenkom , Osnovna Škola Sveta Nedelja , samostan Božanskog srca Isusova u Strmcu i Kameleon Sveta Nedelja.
Za izniman doprinos u radu priznanje su dobili članovi:
Branko Čerkez – jednom od osnivača i prvom predsjedniku,
Ivanu Čačkoviću – jednom od osnivača i prvom zapovjedniku,
dr. sc. Zlatku Ivančiću – jednom od osnivača i prvom tajniku, Nevenko Čižmešija – jednom od osnivača i prvom zamjeniku zapovjednika te dugogodišnjem zapovjedniku Zajednice,
Ivanu Člekoviću – jednom od osnivača i prvom predsjedniku Nadzornog odbora VZ-a,
Krešimir Turk , jednom od osnivača i članu prvog Nadzornog odbora,
Dragi Francetiću – jednom od osnivača,
Mariju Švigiru – predsjedniku zajednice u mandatu 2013. – 2017, Damir Marenić i Stjepan Klemenčiću.
Zahvaljujemo svim prisutnima što su uveličali našu svečanu sjednicu kao i na dosadašnjoj suradnji i suradnji u budućnosti.
Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.