Posjeta glavnog zapovjednika RH

Glavni vatrogasni zapovjednik RH, g. Slavko Tucaković je danas u posjeti našem gradu i Vatrogasnoj zajednici grada Svete Nedelje.

Posjeta je svečana, ali i radna, s obzirom da je u tijeku vježba kojom ćemo pokaziti kako postupamo kod incidenata s baterijama na što moramo biti izuzetno spremni zbog brzo rastuće autoindustrije u našem gradu. Vrlo brzo, cijela Hrvatska, potencijalno i cijeli dio regije će dolaziti kod nas na edukacije i obuke upravo na temu baterije – autoindustrija.

Zahvaljujemo se ponajprije g. Tucakoviću na posjeti kao i našem gradonačelniku g. Zurovcu, zamjeniku gradonačelnika g. Deaku te načelniku stožera CZ g. Čerkezu.

Galerija slika

Video

Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.