Edukativni izlet mladih u Varaždin

Vatrogasna mladež i djeca, posebna su i izuzetno značajna skupina članstva u našoj vatrogasnoj zajednici, stoga smo odlučili da pri kraju ovogodišnje natjecateljske sezone organiziramo edukativni izlet! Voditelji naših ekipa odlučili su da to bude grad Varaždin. Varaždin je nama vatrogascima poznat i pod nazivom “kolijevka hrvatskog vatrogastva”, a taj status je vezan uz Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu, kao najstarije hrvatsko dobrovoljno vatrogasno društvo s tradicijom djelovanja od 1864. godine.

Današnji dan bio je detaljno isplaniran na obostrano zadovoljstvo djece i njihovih voditelja!
Oko 8h krenuli smo prema Varaždinu.

Dolaskom u grad podijelili smo se u dvije grupe te paralelno obilazili muzej vatrogastva i vatrogasnu postaju u Varaždinu.
Nakon muzeja i postaje s turističkim vodičima je počeo obilazak grada te razgledavanje svih gradskih znamenitosti.

Po završetku izleta zajednički smo ručali u gradu Lepoglava.

Povratak u naš grad je prošao uredu, vratili smo se svi zadovoljni i sretni!

Veliki 👍 za naše voditelje vatrogasne mladeži i djece, te pohvala za odličnu suradnju i organizaciju!👍

Galerija slika

Kolačići Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića.
Napredne postavke Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam osigurala najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavkom pregledavanja ove web stranice, slažete se s korištenjem kolačića. Kolačići su male datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo kako bi naša web stranica mogla zapamtiti vaše postavke i zapise aktivnosti na web stranici. Ovi kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i neće se dijeliti s trećim stranama. Možete odabrati da ne želite primati kolačiće tijekom pregledavanja naše web stranice, no to može dovesti do smanjene funkcionalnosti i mogućnosti korištenja nekih dijelova web stranice.
  • Osnovni kolačići
  • Osnovni kolačići su oni koji su neophodni za rad web stranice i omogućuju osnovne funkcije poput prijave i sigurnosti.
  • Analitika
  • Analitički kolačići nam omogućuju da pratimo i analiziramo posjetitelje na web stranici kako bismo mogli poboljšati njihovo iskustvo.
  • Oglašavanje
  • Oglašivački kolačići se koriste za ciljanje oglasa prema posjetiteljima na web stranici i pružaju informacije o njihovim interesima.
  • Društvene mreže
  • Društveni kolačići omogućuju posjetiteljima da se povežu s društvenim mrežama i dijele sadržaj s drugima.